Blogroll

Neix 'Emprendre al Gironès', al servei de la creació i suport de noves empreses a la comarca

10 de març 2014



El Consell Comarcal i els ajuntaments de Celrà, Salt i Vilablareix sumen esforços en aquest projecte per oferir informació, formació, assessorament i recursos. El president del Consell Comarcal del Gironès, la consellera comarcal de promoció econòmica i regidora de l'Ajuntament de Salt Fanny Carabellido, i els alcaldes de Celrà i Vilablareix, Gerard Fernández, Jaume Torramadé i David Mascort, respectivament, han presentat el projecte "Emprendre al Gironès", al servei de la creació i suport de noves empreses a la comarca.


Els ajuntaments de Celrà, Salt i Vilablareix, conjuntament amb el Consell Comarcal del Gironès, van sol·licitar el mes de novembre una subvenció per dur a terme el projecte "Emprendre al Gironès", la qual va ser aprovada el 20 de desembre de 2013.

L'objectiu és poder oferir, a les persones de la comarca, un servei integral i de qualitat per a la creació de noves empreses i el suport a les empreses de creació recent a través de coneixement, recursos i experiències diferenciades de quatre entitats que treballen al territori i per primera vegada decideixen unir esforços.

"Emprendre al Gironès", amb vigència fins a finals d'any, forma part del projecte "Catalunya Emprèn" que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Les actuacions que es realitzen dins el projecte "Emprendre al Gironès" són les següents:

•Informació i orientació per analitzar, valorar i comparar les idees empresarials.

•Programes de formació per a millorar les habilitats i capacitats en matèria de gestió empresarial i per garantir l'èxit de futures empreses.

•Assessorament en el procés de creació d'empreses per avaluar la viabilitat de les idees empresarials, contribuir a la creació d'empreses de qualitat, amb un millor plantejament inicial i ajudar a planificar correctament la posada en marxa de l'activitat.

•Seguiment tècnic durant els tres primers anys de vida de l'empresa, per tal de facilitar la seva consolidació.

•Accions de sensibilització de la població envers el foment de l'esperit emprenedor.

•Servei i recursos de vivers d'empreses.



 

ORGANITZA







COFINANÇAMENT





Amb el suport de Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE